Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΠΑΝΟΖΑΧΟΥ- ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ




Και αυτό που ήταν μελλούμενο από προχτές έγινε . Όπως και στο Καρβουνάρι , όπως και στην Λευκίμη , όπως και στο Ξενία, έτσι και στο Ελληνικό, ο “τσαμπουκάς μιας εξουσίας που στέκεται από την “θεία ευλογία” του Εφραίμ, επιβάλει με τα ΜΑΤ και την βια ένα έργο στην τοπική κοινωνία.
Η τηλεόραση και τα ΜΜΕ είναι μάρτυρες της βίας ενάντια σε παιδιά, γριές και γέρους ,ενάντια στους αλληλέγγυους πολίτες που αντιστάθηκαν στην βια και την τρομοκρατία της κυβέρνησης και των τοπικών επιτελείων της. Που αντιστάθηκαν ενάντια στο έγκλημα στην περιοχή και στο φυσικό περιβάλλον.
Σε μια περιοχή που ήταν η χειρότερη επιλογή μιας αμφισβητούμενης “επιστημονικής” μελέτης , που άλλαζε περιοχή χωροθέτησης ΧΥΤΑ , ανάλογα με τις πιέσεις των τοπικών πολιτικών παραγόντων και βουλευτών.
Κι όμως οι ίδιοι οι κάτοικοι και ο Δήμος Κατσανοχωρίων είχαν προτείνει μια εναλλακτική λύση εντός των ορίων του Δήμου που είχε απορριφθεί από την Κυβέρνηση και το Περιφερειάρχη Ηπείρου.
Γιατί δεν θέλησαν να συμφωνήσουν με συγκεκριμένο χώρο που πρότεινε ο Δήμος Κατσανοχωρίου; Μήπως γιατί ήθελαν να στείλουν μήνυμα στην τοπική κοινωνία και στο ανυπότακτο λαό της, κάνοντας μια επίδειξη δύναμης και ισχύος;;;
Υπήκοοι ο “γυμνός βασιλιάς” κυβέρνησης- Πανοζάχου με το “έτσι θέλω” αποφάσισε και διατάζει το έργο να γίνει εκεί και εκεί θα γίνει!!! Κάθε αντίλογος, διαφωνία και αντίσταση είναι αδύνατη και θα καταστέλλεται πάραυτα
Τέτοιες αντιδημοκρατικές και αυταρχικές λογικές μας βρίσκουν αντίθετους και καλούμε το Λαό της περιοχής αλλά και όλης της χώρας να αντισταθεί με όλα τα μέσα στην εν τέλει “φασιστική” συμπεριφορά της Κυβέρνησης και των τοπικών επιτελείων της.


ΜΕΤΩΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: