Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

"'ΤΟ 1943 ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ , ΤΟ 2008 Ο ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ - ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ""

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


Αυτά τα συθήματα φώναζαν 1000 και πάνω διαδηλωτές καταδικάζοντας την χρήση των ΜΑΤ και την τρομοκρατικη και αντιδημοκρατική πολιτική της Κυβέρνησης - Περιφερειάρχη- Νομάρχη. Δίνωντας ενα μήνυμα στην κυβέρνηση και στους εντολοδόχους της .

Εδώ όμως πρέπει να γίνουμε λίγο προσεχτικοί: Το κίνημα για να γίνει πιο αποτελεσματικό θα πρέπει να εξετάσει δυο παράγοντες Α)την σχέση της δημιουργίας ΧΥΤΑ στο Ελληνικό με την κατασκευή εργοστασίο ανακύκλωσης από τον Πέτσο - θερμό υποστηρικτή της επίθεσης των ΜΑΤ- δηλάδή πως αυτά τα δυο αλληλοδιαπλέκονται και σε πιο βαθμό.

Πως δηλαδή αλληλοδιαπλέκονται οι κατασταλτικές πολιτικές που αναδυκνύουν ενα νέο ολοκληρωτισμό με την αναρχία του καπιταλισμού και τα επιμέρους καπιταλιστικά συμφέροντα.

και Β) ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΥΗΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ ΤΟ 2005 , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΝΤΑ;;

ο Αγώνας σε κάθε περίπτωση πρέπει να συνεχίσει το ίδιο μαχητικός και συγκρουσιακός..Ένας αγώνας μέχρι την νίκη!!!!


ΜΕΤΩΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: