Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Δελτίο Τύπου Επιτροπών Αγώνα Λευκίμμης, Καρβουναρίου και Ελληνικού Ιωαννίνων



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ
ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ( Κατσανοχώρια) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



15 Οκτωβρίου 2009. Ακόμη μία φορά έδρασαν οι «δυνάμεις καταστολής». Με 19 διμοιρίες ενάντια σε 150 ηλικιωμένους κατοίκους ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Ηπείρου Δ. Πανοζάχος στηριζόμενος από το φίλο του εργολάβο μπήκε στον προβλεπόμενο για ΧΥΤΑ χώρο στα Κατσανοχώρια Ιωαννίνων. Τήρησε για μία ακόμη φορά τα αναφερόμενα για δραστηριοποίηση μέτρων κατασταλτικού χαρακτήρα που αναφέρονται στην επιστολή της 26 Ιανουαρίου 2005 του τότε Γενικού Γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης ( ! ! ! ) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Κώστα Μουσουρούλη. 8 διμοιρίες για καταστολή κουβάλησαν στο Καρβουνάρι που κοιμήθηκαν στο ξενοδοχείο του Μονάρχη και 10 στην Λευκίμη για να αντιμετωπίσουν τις αντιδράσεις των κατοίκων που αλίμονο, η στήριξη της Δημοκρατίας, όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Βορείου Ελλάδος είχε παράπλευρες απώλειες, το Θάνατο δηλαδή μιας γυναίκας !

Κύριοι, όλοι εσείς που λέτε ότι ενδιαφέρεστε για την Κυβέρνηση

• Ξηλώστε τους ανούσιους τίτλους από το έγραφα που χρησιμοποιείτε. ΑΝΑΠΤΥΞΗ σημαίνει εφαρμογή νέων μεθόδων διαχείρισης και λύσης προβλημάτων σε βάθος χρόνου όχι πανάκριβες εμβαλωματικές και απηρχαιωμένες λύσεις.

• Ξηλώστε τους υπερφίαλους και φανατικούς υποστηρικτές ανόμων και αντιεπιστημονικών λύσεων στην διακυβέρνηση της χώρας γιατί όσο υποθάλπετε την αγανάκτηση των πολιτών τόσο τα ποσοστά σας θα κατεβαίνουν. Ο κόσμος έχει Ξυπνήσει.

• Καταλάβετε τέλος πάντων ότι το δόγμα που σας βολεύει, το δόγμα που πλάσατε ότι η εξουσία είναι αθώα για όλα τα κακά, τα οποία είναι αθεράπευτα, αλλά της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί τα διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ο κόσμος έχει Ξυπνήσει.

• Σταματήστε, αντί άλλης ανάπτυξης, να αναπτύσσετε την τέχνη του εκμαυλισμού και να διογκώνετε τις πάσης φύσεως πιέσεις. Η αγάπη της πατρίδας μας δεν είναι δικό σας προνόμιο. Δεν είμαστε όλοι οι πολίτες τόσο βλάκες για να ξέρετε τα πάντα εσείς καλύτερα από εμάς. Ο κόσμος έχει Ξυπνήσει.

• Απαλλαγείτε από την ασθένεια των ισχυρών τη βαρηκοΐα γιατί ικέτες δεν μπορείτε άλλο να μαζέψετε γύρο σας. Η ισχύς σας είναι προσωρινή. Ο κόσμος έχει Ξυπνήσει.

• Καταλάβετε τέλος και μια για πάντα ότι Πατριώτης είναι αυτός που σέβεται και φροντίζει το χώμα που τον ανέθρεψε. Μη γίνεστε προδότες. Όραμα και αγάπη χρειάζεται η πατρίδα μας.

Γιάννης Πανδής Λευκίμμη6978890070
Γεώργιος ΣπύρουΚαρβουνάρι6942401521
΄Αδωνις ΓκρέσταςΕλληνικό6938328062
Γιάννης ΠαπαδόπουλοςΕυρώπη0032476742200

Δεν υπάρχουν σχόλια: