Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕ.Ρ.Α.-ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α

Να σταματήσει αμέσως η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού της Γάζας!

Όλοι, όλες μπροστά στη πρεσβεία του Ισραήλ, Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 4μμ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ


Εκατοντάδες άμαχοι Παλαιστίνιοι στο πολιορκημένο γκέττο της Γάζας σφαγιάστηκαν από τους άγριους βομβαρδισμούς των ισραηλινών αεροπλάνων. Η σφαγή προαναγγέλθηκε από την πρωθυπουργό του σιωνιστικού κράτους Λίβνι όταν ακόμα βρίσκονταν σε επίσκεψη στο συνένοχο καθεστώς Μουμπάρακ στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα. Κι οι βομβαρδισμοί θα συνεχιστούν σύμφωνα με την κυνική δήλωση της κυβέρνησης του Ισραήλ. Όλα τα σιωνιστικά κόμματα, ενόψει εκλογών, προσπαθούν να μαζέψουν ψήφους σπέρνοντας το θάνατο και πτώματα Παλαιστινίων. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Υποκινητής της σφαγής είναι οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. που υποστηρίζουν την γενοκτονία σε βάρος των Παλαιστίνιων μέσω του αποκλεισμού της Γάζας. Συνένοχη είναι η κυβέρνηση δολοφόνων του Καραμανλή που στηρίζει τα εγκλήματα των σιωνιστών του Ισραήλ.

Καλούμε όλον τον ελληνικό λαό, τη νεολαία που ξεσηκώθηκε για το φόνο του Αλέξη, τους ταξικούς συνδικαλιστές που ξεσηκώνονται για τη δολοφονική απόπειρα με βιτριόλι κατά της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα, να βρεθούμε όλοι μαζί τη Δευτέρα 29 Δεκέμβρη, στις 4 μμ, μπροστά στη πρεσβεία του Ισραήλ να βροντοφωνάξουμε: ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ! ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!


ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α , ΣΕΚ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, ΟΚΔΕ-Σπάρτακος

ΜΕ.Ρ.Α. ΝΑΡ-νΚΑ, ΕΕΚ, ΕΚΚΕ, Οικολόγοι/Εναλλακτικοί


28 Δεκεμβρίου 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: