Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΑΡΤΑ

Δελτίο τύπου


Λαέ της Άρτας και της Πρέβεζας,

την Κυριακή στις 17/05 πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή μας ο πρωθυπουργός, ο οποίος ήρθε και ανέμισε την ξεθωριασμένη και χιλιομπαλωμένη μαύρη σημαία της πολιτικής του των τελευταίων χρόνων.

Εγκωμίασε την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστική οικονομία για το ξεπέρασμα της κρίσης. Με αυτό φυσικά εννοεί τη ληστεία του ευρώ, της ΟΝΕ, του εφιαλτικού Συμφώνου Σταθερότητας, τη χωρίς τέλος και έλεος λιτότητα, την παραπέρα μείωση των κοινωνικών παροχών, την πλήρη υπαγωγή της εκπαίδευσης και της υγείας στις επιδιώξεις των πολυεθνικών.

Μίλησε για την Ενωμένη Ευρώπη και εννοεί την Ευρωπαϊκή Ένωση των ευρωτρομονόμων, του ευρωφακελώματος, του αντιδραστικού Ευρωσυντάγματος, του ευρωχαφιεδισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Αναφέρθηκε στην κοινωνική συνοχή και εννοεί την αντιδραστική επιδρομή κατά των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών που ετοιμάζει με την ποινικοποίηση των αγώνων, τη δικαστική συνδρομή στην εργοδοτική αυθαιρεσία και στην ενίσχυση όλων των μηχανισμών παρακολούθησης.

Υποσχέθηκε πάλι εκσυγχρονισμό των αγροτικών καλλιεργειών με προώθηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Μιας πολιτικής που οδήγησε τη φτωχομεσαία αγροτιά στο ξεκλήρισμά της στην περιοχή μας.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΣΤΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και ο ΛΑΟΣ ενόψει των ευρωεκλογών- κάθε κόμμα με το δικό του τρόπο- στοχεύουν στο να αποσπάσουν τη συναίνεσή μας σε αυτή την πολιτική, ώστε ο λαός να συναινέσει στην ίδια του την εκμετάλλευση!!!

Δεν πρέπει να συναίνεσουμε στην πολιτική Καραμανλή, στην πολιτική των 360 χιλιάδων ανέργων, των 350 χιλιάδων προσωρινά απασχολούμενων, των 270 χιλιάδων μερικά απασχολούμενων, των 30 χιλιάδων με καθεστώς δανεισμού, των 70 χιλιάδων εργαζομένων με καθεστώς εργολαβίας, των 30 χιλιάδων με stage, των 270 χιλιάδων εργαζόμενων με μπλοκάκι και των 600 χιλιάδων ανασφάλιστων εργαζόμενων.

Απέναντι σε όλες αυτές τις επιδιώξεις δεν πάει άλλο με την Αριστερά της ήττας, της πολιτικής ουράς του ΠΑΣΟΚ, της υποταγής, της κοινοβουλευτικής εξαργύρωσης των αγώνων και της μισής αντίστασης!

ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Να βαθύνει το ρήγμα της εξέγερσης του Δεκέμβρη σε όλη την κοινωνία. Με την αριστερά της Ανατροπής, της νίκης και της επανάστασης, γιατί η εργατική τάξη μπορεί να αναμετρηθεί νικηφόρα με την αστική πολιτική.

Σας καλούμε να στηρίξετε την ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερη ΣΥνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α). Ένα νέο μέτωπο δυνάμεων της κομμουνιστικής, επαναστατικής, αντικαπιταλιστικής αριστεράς και της ριζοσπαστικής οικολογίας.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ- ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α


ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ

Γραφείο περιοχής Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: