Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΜΕΡΑ Μαγνησίας: Δεν είμαστε δηλωσίες!

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Όλοι στο δρόμο
Στο πλευρό των αγωνιζόμενων μαθητών και φοιτητών
Kάτω η κυβέρνηση των δολοφόνων

Ο ηθικός αυτουργός της εξέγερσης της μαθητικής και φοιτητικής νεολαίας, ο ανίκανος πρωθυπουργός που βύθισε τη χώρα στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, αναθαρρημένος από το υγιεινό κλίμα των Βρυξελλών και σε αντίθεση με το πνιγμένο σε δακρυγόνα κλίμα της Ελλάδας, σε συνέντευξη τύπου στις 12/12, ζήτησε από την εξεγερμένη νεολαία και τον εργαζόμενο πληθυσμό, ότι είναι εθνική υποχρέωση να καταδικαστεί η βία!


Ο πρωθυπουργός των τραπεζιτών και των μοναχών, ζητά να αποκηρρυχτεί όχι η βία γενικά, αλλά κυρίως η επαναστατική βία της εξεγερμένης νεολαίας!

Η γ.γ. του ΚΚΕ το έπραξε πρώτη, ήδη από τις 9/12, μετά από τη συνάντηση μαζί του και είναι η δεύτερη γραμματέας του ιστορικού, αλλά όχι πλέον επαναστατικού, κόμματος της εργατικής τάξης που συνδιαλέγεται ανοιχτά και ξεδιάντροπα με τη δεξιά, μετά την αισχρή Τζανετακειάδα του Χαρίλαου Φλωράκη, για την οποία το ΚΚΕ δεν απολογήθηκε ποτέ (δεν ξεχνάμε βέβαια και τη κυβέρνηση του1944).

Τα μέλη του ΚΚΕ πρέπει να διαγράψουν από τις γραμμές τους την Αλέκα Παπαρήγα με τη κατηγορία της δηλωσία, της εθνικής συναίνεσης και υποταγής που ζητά ο Καραμανλής από τις Βρυξέλλες και να ενωθούν μαζί με την εξεγερμένη νεολαία κόντρα στη καταστολή και τα δακρυγόνα..

Η πολιτική επίθεση στράφηκε στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τμήματα και συνιστώσες του βρέθηκαν στο πλευρό των εξεγερμένων, μπροστά και πίσω από τα δακρυγόνα, μέσα στην εξέγερση, μαζί με τη νεολαία και την επαναστατική αριστερά. Οι διαφορές μας με το ΣΥΡΙΖΑ, που σε συνθήκες κοινωνικής εξέγερσης ζητούν εκλογές, δηλαδή μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με ή χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας εμποδίζει να τους υπερασπιστούμε απέναντι στη λάσπη δήθεν αριστερών, όπως και να υπερασπιστούμε τον αντιεξουσιαστικό χώρο από κάθε επίθεση του κράτους.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στο Βόλο επέλεξαν τη μοναχική πορεία για μια λαϊκή αντεπίθεση και προτροπή για ανυπακοή (Θέσεις του 18ου Συνέδριου). Μόνο που η «λαϊκή αντεπίθεση» στρέφεται ενάντια στην μαχόμενη νεολαία και την επαναστατική αριστερά, γι αυτό η ΚΝΕ προσπάθησε να «καταλάβει» τις ήδη κατειλλημένες0 πανεπιστημιακές σχολές και είναι τα κέντρα του αγώνα, προκειμένου να επιβάλλει πολιτικό σιωπητήριο.

Ο σοσιαλισμός και η εργατική δημοκρατία του ΚΚΕ, είναι ο σοσιαλισμός του Στάλιν κι όχι του Λένιν και των μπολσεβίκων. Η στροφή σε έναν άκρατο σταλινισμό (Θέσεις του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό) γίνεται κατανοητή στο φως των σημερινών γεγονότων: εκτελέσεις και δίκες της Μόσχας για την ηγεσία που έκανε τη ρώσικη επανάσταση, γκουλάκ για τους αντισταλινικούς και τανκς για όσους ζητάνε εργατική δημοκρατία (Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία).

Γι αυτό στελέχη της ΚΝΕ προπηλάκισαν δάσκαλο του ΚΚΕ (μ-λ) που μοίραζε προκηρύξεις στο μαθητικό συλλαλητήριο του Βόλου και φοιτητές των ΕΑΑΚ και του ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, που προσπαθούσαν να τονίσουν στους μαθητές την ανάγκη της ενότητας του νεολαιίστικου κινήματος.

Το «αόρατο» συντονιστικό των μαθητικών καταλήψεων, εφεύρημα της ΚΝΕ, ας μας πει πότε και που συνεδριάζει και με τι διαδικασίες.

Η κυβέρνηση των δολοφόνων μπορεί να πέσει. Αδύναμη παρά ποτέ, με την αστυνομία να μην ξέρει ποια φωτιά να σβήσει, με ένα εμπόδιο μπροστά μας μόνο: τους δηλωσίες της αριστεράς και τους συνδικαλιστές γραφειοκράτες.

ΑΝΥΠΑΚΟΗ - ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ: μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους/άνεργους, αγρότες σ’ ένα ποτάμι για να πνίξει τη Κυβέρνηση των Δολοφόνων

ΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΠΟΡΕΙΑ – ΑΠΕΡΓΙΑ

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


VENCEREMOS !

ΜΕΡΑ - ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: