Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Ανακοίνωση του ΕΕΚ για τη δολοφονία του 15χρονου στα Εξάρχεια
Το ΕΕΚ καταγγέλλει με οργή την Ελληνική Αστυνομία, το Κράτος των δολοφόνων του κεφαλαίου και την Δεξιά Κυβέρνηση Καραμανλή- κυβέρνηση του αίματος για την άγρια και απρόκλητη δολοφονία του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα στην περιοχή των Εξαρχείων, απόψε το βράδυ 6 Δεκέμβρη. Περισσότερα ΕΔΩ: Νεκρός 15χρονος διαδηλωτής στα Εξάρχειαμε σφαίρα αστυνομικού
ΕΕΚ – Τροτσκιστές

Οι δικαιολογίες της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η αστυνομική επίθεση έγινε από θέση άμυνας των αστυνομικών απέναντι στα «ξύλα και τις μολότοφ των αναρχικών» μόνο περισσότερη οργή μπορεί να προκαλέσει. Η δολοφονία του έγινε εν ψυχρώ και μετά από τις προκλήσεις των αστυνομικών μέχρι που ένας από αυτούς κατέβηκε από το περιπολικό και πυροβόλησε στην καρδιά τον Αλέξανδρο που κάθονταν στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου.

Η δολοφονία του 16χρονου δε βαραίνει μόνο την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ Εξαρχείων. Ο καθοδηγητής και ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η Κυβέρνηση Καραμανλή. Το αίμα του συντρόφου κυλάει στους δρόμους όλης της Αθήνας και ζητά την εκδίκηση του: Κάτω η Κυβέρνηση των Δολοφόνων και το κράτος τρομοκράτης, τώρα, με την άμεση δράση κάθε αριστερής οργάνωσης και αγωνιστή του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος με κάθε πρόσφορο μέσο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, σε κάθε γωνιά της χώρας, για το αποτελεσματικό τσάκισμα των δολοφονικών συμμοριών του κράτους της Δεξιάς.

Το χτύπημα στον αδικοχαμένο σύντροφό μας είναι χτύπημα απέναντι σε όλους και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο. Η αδύναμη και επικίνδυνη Κυβέρνηση των Δολοφόνων και διεφθαρμένων Υπουργών και βουλευτών, 23 χρόνια μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Καλτεζά με ευθύνη της τότε Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, οπλίζει τα χέρια της αστυνομίας για να δώσει ένα προληπτικό μήνυμα σε όλη τη νεολαία και τους εργαζόμενους, στις σημερινές εκρηκτικές κοινωνικές συνθήκες και εν όψει σκληρών κοινωνικών αγώνων.

Η δική μας απάντηση είναι: η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η δολοφονία του Αλέξανδρου θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές και αυτουργούς της!

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ!

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙKH ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΤ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΕΕΚ

6 Δεκέμβρη 2OO8

Δεν υπάρχουν σχόλια: