Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

AYTH H ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΕΕΚ

Η εξέγερση της νεολαίας δεν μπορεί να τελειώσει εύκολα! Απειλεί να φέρει στη μάχη ενάντια στην Κυβέρνηση των Δολοφόνων και το Κράτος, όλη την εργατική τάξη και το λαό. Ούτε η συκοφαντία της Κυβέρνησης για «ακραίες ομάδες», ούτε η υστερία των ΜΜΕ ενάντια στους «καταστροφείς», ούτε η ανεξέλεγκτη δράση των φασιστικών παρακρατικών συμμοριών στο πλευρό των «ρουφιάνων δολοφόνων και βασανιστών» της Αστυνομίας, μπορούν να σβήσουν τη φωτιά που άναψε η εξεγερμένη νεολαία σε κάθε γωνιά της χώρας. Από ώρα σε ώρα και από μέρα σε μέρα, νέες εστίες πυρκαγιάς πυροδοτούνται, καινούργιες δυνάμεις από τους εργαζόμενους έρχονται να ενισχύσουν τη μάχη που δίνουμε.
Τώρα είναι σαφές ότι η μεγαλύτερη λαϊκή έκρηξη μετά το Πολυτεχνείο προκαλεί τον τρόμο σε όλες τις ευρωπαϊκές άρχουσες τάξεις, που βλέπουν στο παράδειγμά μας, την εικόνα του δικού τους μέλλοντος, την εξέγερση της προλεταριακής νεολαίας, τον προπομπό της επαναστατικής κινητοποίησης όλου του εργαζόμενου λαού, τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την εξουσία τους και τις Κυβερνήσεις τους.
Οι συγκρούσεις των μαθητών με την αστυνομία στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα και τις καθημερινές διαδηλώσεις, δεν μπορούν να σταματήσουν επειδή ο Γιωργάκης του ΠΑΣΟΚ εκλιπαρεί για κοινωνική ειρήνη ή επειδή το ΚΚΕ – αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ- οι δήθεν φίλοι των αγώνων της νεολαίας, που αποχωρούν από τις πορείες, βαφτίζοντας τους διαδηλωτές «κουκουλοφόρους», για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού, στηρίζουν την Κυβέρνηση, εμποδίζοντας την εργατική τάξη να έρθει τώρα στη μάχη!
Η οργή των μαθητών όπως και της υπόλοιπης εργαζόμενης και άνεργης νεολαίας, ενάντια στην Κυβέρνηση Καραμανλή και το κράτος των Δολοφόνων μέσα σε συνθήκες φτώχειας, ακρίβειας και όλο και πιο μεγάλης ανεργίας και κοινωνικής μιζέριας, φουντώνει από το ενδεχόμενο κήρυξης κατάστασης «έκτακτης ανάγκης», απαγόρευσης των διαδηλώσεων για την αντιμετώπισή μας, από τη λάσπη που καθημερινά ρίχνουν τα ΜΜΕ για να στρέψουν τους εργαζόμενους και την «κοινή γνώμη» εναντίον μας, ελπίζοντας στη σταθεροποίηση του σαθρού πολιτικού συστήματος των καπιταλιστών. Η τρομοκρατία και η συκοφαντία δε θα περάσουν!
Ακόμα περισσότερο προκαλούν το μίσος και την οργή μας οι άθλιες δηλώσεις του χυδαίου Κούγια, δικηγόρου του δολοφόνου που δολοφονεί για δεύτερη φορά την μνήμη του Αλέξη και δικαιολογεί με τον….Θεό το έγκλημα. Στο πλευρό του Κούγια και των φονιάδων είναι κι οι αστυνομικές υπηρεσίες που θέλουν να κάνουν το έγκλημα «ατύχημα»(!!) και την δολοφονία αποτέλεσμα «εξοστρακισμού της σφαίρας». ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Οι δολοφόνοι του αστικού Κράτους είναι αναίσχυντοι και γι’ αυτό πάντα επικίνδυνοι , έτοιμοι για νέα εγκλήματα
Όλο το βρώμικο σκυλολόι των «δικηγόρων», μπάτσων, φασιστών, δικαστών, βουλευτών, λασπολόγων και συκοφαντών, που στην κορυφή τους βρίσκεται η Κυβέρνηση των Δολοφόνων, όλοι όσοι έριξαν τα υποκριτικά δάκρυά τους για τον Αλέξανδρο πριν ρίξουν τα χημικά τους στην κηδεία του, πρέπει να συντριβούν άμεσα και αποτελεσματικά!
Δεν αρκούν όσα μέχρι τώρα έχουμε κάνει. Πρέπει να παλέψουμε με κάθε μέσο για την κινητοποίηση όλης της εργατικής τάξης στο πλευρό μας, που παρά τις προδοσίες της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, και την άτακτη φυγή της σταλινικής ηγεσίας του ΚΚΕ από τη μάχη, έχει αρχίσει να συμμετέχει στον αγώνα, όπως φάνηκε στην τελευταία Γενική Απεργία της 10ης Δεκέμβρη. Με κάθε τρόπο να καλέσουμε όλους τους εργαζόμενους να παλέψουν δίπλα μας, για μια Γενική Απεργία Διαρκείας με στόχο την γρήγορη ανατροπή της διεφθαρμένης Κυβέρνησης για να ανοίξει ο δρόμος για την εξουσία των εργατών!
Να περιφρουρήσουμε τον αγώνα μας από το Κράτος, διαδηλώνοντας κάθε μέρα παντού, ενισχύοντας τα κέντρα του αγώνα μας, στο πλευρό κάθε αγωνιστή και αγωνίστριας προπαντός των μαθητών. Να συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στην Αστυνομία, με στόχο τη διάλυσή της από το εργατικό κίνημα και την αντικατάσταση της από εξοπλισμένες ομάδες εργατικής-λαϊκής αυτοάμυνας!

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ! ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ!
ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ! ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ !


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΕΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: