Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΟΤΑΣΗ KAΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

Ενώ ο Ισραηλινός στρατός ζεσταίνει τις μηχανές των τεθωρακισμένων για να περάσει σε ένα ακόμη χειρότερο επίπεδο την Σφαγή του Παλαιστινιακού λαού επιχειρώντας χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας, πιστεύουμε ότι απηχώντας τα αντιπολεμικά συναισθήματα και τη διάθεση Αλληλεγγύης η πρόταση μας απαντά στις αγωνιστικές διαθέσεις.

Προχωράμε λοιπόν στη δημόσια διατύπωση ΠΡΟΤΑΣΗΣ-ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ για πραγματοποίηση ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ στην πλατεία Ελευθερίας στις 6:00 μ.μ. την επόμενη μέρα που θα επιχειρηθεί χερσαία εισβολή, με κατεύθυνση τις πρεσβείες ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ.

Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν διάφορες αντιπολεμικές εκδηλώσεις, όμως η χερσαία εισβολή αποτελεί τεράστια απειλή κατά του Παλαιστινιακού λαού και του αγώνα του για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.

Η πρόταση μας απευθύνεται σε όλες τις συνιστώσες του αντιπολεμικού κινήματος και της Αριστεράς, όπου χωρίς αποκλεισμούς και περιχαρακώσεις διεκδικεί την μεγαλύτερη δυνατή απάντηση απέναντι στην ΣΦΑΓΗ του Παλαιστινιακού λαού που επιχειρεί ξανά το Ισραήλ με την πλήρη κάλυψη ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΟΗΕ.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια: