Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

Η αντιμετώπιση του εχθρού-λαού είναι κοινή σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ελληνικό κράτος, ισραηλινό κράτος

«Θα συνεχίσουμε μέχρι εσχάτων» δηλώνει η υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ. Με την ασφάλεια των βομβαρδισμών από τα πολεμικά αεροσκάφη και τα πλοία, με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου επιτίθενται απέναντι στους αδύναμους, φυλακισμένους σε μια στενή λωρίδα γης, Παλαιστίνιους. Πάνω από 400 οι νεκροί και 2000 τραυματίες οι συνέπειες της Ισραηλινής κτηνωδίας. Με πρόφαση κάποιες ρουκέτες στο νότιο Ισραήλ, απελευθερωμένες από το «βάρος» της εκεχειρίας (που έληξε), οι ισραηλινές δυνάμεις επιδίδονται σε ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα πολέμου που έχουν διαπράξει σε όλη την ιστορία της παλαιστινιακής κατοχής.

Η περικύκλωση και ο κατακερματισμός των παλαιστινιακών εδαφών από τους εποικισμούς, τα τείχη, η καταστροφή των υποδομών, η μετατροπή της Γάζας σε κλειστό στρατόπεδο συγκέντρωσης, η πείνα, η ανεργία, βρίσκουν την πιο ακραία τους μορφή με το νέο στυγερό έγκλημα πολέμου: τις φονικές στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραηλινού κράτους. Είναι τα επιμέρους κομμάτια που συνδέουν το πάζλ της κυριαρχίας του Ισραήλ στην περιοχή με τα σχέδια των Αμερικάνων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την «Νέα Μέση Ανατολή». ΗΠΑ και Ε.Ε. γνώριζαν εκ των προτέρων το επικείμενο έγκλημα, το στήριξαν, αλλά και έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους στο Ισραήλ αμέσως μετά τους βομβαρδισμούς.

Ο «Ομπάμα της Αλλαγής» δήλωσε αλληλέγγυος με τους σύμμαχους Ισραηλινούς, ενώ η Ε.Ε. -δια στόματος Σαρκοζί και Σολάνα-, τάχτηκε με το δικαίωμα του Ισραήλ να υπερασπίζει (!) τον εαυτό του, μετατρέποντας τον θύτη σε θύμα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Άραβες εμίρηδες και σεΐχηδες, αρνούνται να καταδικάσουν δια μέσου του Αραβικού Συνδέσμου την φονική επίθεση.

Η ελληνική κυβέρνηση, της μηδενικής ανοχής στον «εσωτερικό εχθρό», δηλώνει πως καταδικάζει την κλιμάκωση της βίας από όπου κι αν προέρχεται! Δηλώνει πως φταίει για όλα η Χαμάς, «αναγκάζοντας» το Ισραήλ να επέμβει! Οι διακρατικές συμφωνίες, τα κοινά συμφέροντα, οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, η προμήθεια τόνων χημικών και δακρυγόνων από το Ισραήλ για τις ανάγκες καταστολής της ελληνικής εξέγερσης χαράζουν τη γραμμή της αμέριστης αλληλεγγύης της κυβέρνησης των δολοφόνων και του ελληνικού κράτους στους δολοφόνους του Ισραήλ.

Η αντιμετώπιση του εχθρού είναι κοινή σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ελληνικό κράτος, ισραηλινό κράτος και διαφοροποιείται μόνο στις παραλλαγές της: πογκρόμ και άγρια καταστολή, δολοφονίες, τραυματισμοί, συλλήψεις, βασανισμοί ενάντια σε όποιον τολμά να σηκώσει κεφάλι. Η στοίχιση του ελληνικού κράτους με το έγκλημα στη λωρίδα της Γάζας, φάνηκε περίτρανα στις 30/12 με την άγρια καταστολή της διαδήλωσης έξω από την ισραηλινή πρεσβεία και τις συγκρούσεις που επακολούθησαν. Με το ξύλο, τις συλλήψεις και τον όγκο των χημικών που ρίχθηκαν – αυτά που πρόσφατα παρέλαβαν τα σώματα καταστολής από το Ισραήλ.

Με την εξέγερση της ελληνικής νεολαίας και την τεράστια κοινωνική έκρηξη να είναι ακόμα σε εξέλιξη, μπορούμε να λέμε πως δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε; Το σύνθημα που ακούστηκε τόσο πολύ τις τελευταίες μέρες, έλεγε «Τα Χριστούγεννα αναβάλλονται, έχουμε εξέγερση!». Πρέπει, οι λαϊκές μάζες, οι εργαζόμενοι και η νεολαία που βγήκαν στο προσκήνιο και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής σε όλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη να απαντήσουν ξανά δυναμικά.

Δεν έχουμε πρωτοχρονιά, έχουμε πόλεμο. Αυτό το ένιωσαν στο πετσί τους οι νεκροί, τραυματίες και διωκόμενοι Παλαιστίνιοι. Το ένιωσαν στο πετσί τους οι διωκόμενοι από τα γεγονότα του Δεκέμβρη, με βάση τους αντιτρομοκρατικούς νόμους. Το ένιωσε στο πετσί της η Κωνσταντίνα Κούνεβα, που παλεύει για τη ζωή της μετά από την επίθεση με βιτριόλι της εργοδοσίας.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ), ΣΑΒΒΑΤΟ 3/1/09 ΣΤΙΣ 15:00,

ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια: