Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ανακοίνωση ΝΑΡ για τρομοκρατική αστυνομική έρευνα σε σπίτι δικηγόρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Νέο Αριστερό Ρεύμα καταγγέλλει την τρομοκρατική αστυνομική έρευνα της κατοικίας της δικηγόρου Σταυρούλας Γιαννακοπούλου μέλους της Εναλλακτικής Παρέμβασης Δικηγόρων Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε εν απουσία και εν αγνοία της και χωρίς κανένα σεβασμό ακόμα και των διαδικασιών της υφιστάμενης αντιδημοκρατικής νομοθεσίας.

Η «έρευνα» αυτή εντάσσεται στην γενικότερη κυβερνητική επίθεση τρομοκράτησης και κτυπήματος του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος. Στρέφεται πιο συγκεκριμένα ενάντια στους δικηγόρους που υπερασπίζονται τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες που βρίσκονται στο πλευρό των θυμάτων της κρατικής καταστολής, της εργοδοτικής αυθαιρεσίας και των δικαστικών διώξεων.

Η αντιδραστική επίθεση της κυβέρνησης της ΝΔ, των ΜΜΕ και των κρατικών μηχανισμών δεν θα περάσει. Θα βρεί μπροστά της και θα ηττηθεί από ένα μαχητικό πολιτικό κίνημα Παιδείας- Εργασίας- Δημοκρατίας που θα αναπτύξει νικηφόρους αγώνες ανατροπής της αντεργατικής πολιτικής ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΕΕ και κάθε κυβέρνησης που την υπηρετεί.

Γραφείο Τύπου ΝΑΡ, Αθήνα 9/1/2009

www.narnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: