Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

«Ενωμένοι θα αγωνιστούμε ενάντια στην επίθεση και θα νικήσουμε» - από τις δυνάμεις του Λαϊκού Μετώπου στη Γάζα


Δήλωση από τις δυνάμεις του PFLP στη Γάζα

Την αντίστασή τους στα κτηνώδη εγκλήματα του κατακτητή διακηρύττουν οι ταξιαρχίες Abu Ali Mustafa (ΑΑΜΒ), ένοπλη πτέρυγα του PFLP, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν στις 30 Δεκέμβρη.
Στην δήλωση οι ταξιαρχίες επιβεβαιώνουν την θέση ότι οι μαχητές τους συνεχίζουν την αντίσταση, εκτοξεύοντας πυραύλους και ρουκέτες ενάντια στις πόλεις του κατακτητή, ενάντια σε στρατιωτικές βάσεις και συνοικισμούς εποίκων, και ότι είναι ικανές να συνεχίσουν τη δράση τους αυτή για πολύ καιρό, παρά τις τρομακτικές σφαγές που διαπράττονται ενάντια στο λαό μας στη Γάζα σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να διαλυθεί η παλαιστινιακή αντίσταση με επιθέσεις στις μάζες του λαού που παραμένουν ακλόνητες και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της αντίστασης.

Οι ταξιαρχίες επιβεβαιώνουν ακόμα πως συμμετέχουν πλήρως σε μια ενιαία παλαιστινιακή αντίδραση στις σφαγές και στα εγκλήματα, ότι το επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα σε όλες τις αντιστασιακές ταξιαρχίες είναι υψηλό, και ότι καλού σε ενδυνάμωση της συνεργασίας αυτής και ανάπτυξης μιας ενιαίας αντιστασιακής διοίκησης. Χαιρετίζουν τις ταξιαρχίες Izzadeen al-Qassam, τις Saraya al-Quds, τις ταξιαρχίες των μαρτύρων του Al-Aqsa, τις Λαϊκές Επιτροπές Αντίστασης, τις Εθνικές Ταξιαρχίες αντίστασης, και όλες τις δυνάμεις της αντίστασης για τις ηρωικές τους πράξεις και την ετοιμότητά τους για μάχες στο έδαφος.

Οι ΑΑΜΒ έχουν βομβαρδίσει και θα συνεχίσουν να χτυπούν, κατοχικές δυνάμεις και ένοπλους εποίκους στις κατεχόμενες Asqelan, al-Majdal, Sderot, Ashdod, Beit Kama και σε άλλους στόχους με πυραύλους Sumoud και Grad. Τα εγκλήματα και οι επιδρομές του εχθρού δεν καταφέρνουν να υπονομεύσουν την ακλόνητη στάση μας, ούτε την υποστήριξη του λαού στην αντίσταση. Όσο εντείνεται η επίθεση, τόσο εντείνεται και γίνεται πιο ακλόνητη η αντίσταση. Οι ΑΑΜΒ τονίζουν πως για πρώτη φορά, οι πύραυλοι της παλαιστινιακής αντίστασης έχουν χτυπήσει στόχους μακρύτερα από 40 χλμ από τη Γάζα, όπως την Beersheba και ότι θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις για τον εχθρό από την Παλαιστινιακή αντίσταση.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης αναφέρεται πως ο εχθρός γνωρίζει πολύ καλά πως δεν έχει άλλη επιλογή από την εμπλοκή σε μια μάχη στο έδαφος με τις δυνάμεις της αντίστασης. Υποσχόμαστε στο λαό μας ότι θα απαγάγουμε τους στρατιώτες του εχθρού και θα τους κρατήσουμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε το τέλος της επιδρομής και την απελευθέρωση των φυλακισμένων μας. Τα άρματα μάχης τους θα συναντηθούν με τις βόμβες και τα εκρηκτικά μας και οι στρατιώτες τους με σφαίρες και χειροβομβίδες. Διαβεβαιώνουμε τον παλαιστινιακό λαό ότι οι ηγέτες του εχθρού θα είναι στόχοι μας και δεν θα έχουν καμία ασφάλεια.

Συνεχίζοντας οι ΑΑΜΒ αναφέρουν: «Είμαστε οι σύντροφοι του Guevara Gaza, του Walid al-Ghoul, του Muin al-Masri, και του μάρτυρα Abu Ali Mustafa, και συνεχίζουμε στο δρόμο που αυτοί χάραξαν, υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις πράξεις τους, και δεσμευόμαστε να πετύχουμε τη νίκη στο πεδίο της μάχης. Λέμε στον εχθρό, σήμερα, πως η Γάζα θα τον αντιμετωπίσει ξανά και ξανά, όπως έκανε κάθε φορά μέσα στην ιστορία της».

Οι ΑΑΜΒ καλούν όλους τους μαχητές τους και τους πυρήνες τους σε ολόκληρη την Παλαιστίνη, ειδικά στα κατεχόμενα του ’48 εδάφη και τη Δυτική Όχθη, να είναι έτοιμοι να δράσουν όταν πάρουν διαταγές, καθώς η επιδρομή κλιμακώνεται. Η δήλωση ολοκληρώνεται με το χαιρετισμό στους μάρτυρες και τους τραυματίες της Παλαιστινιακής επανάστασης και την επαναβεβαίωση της δέσμευσης των ταξιαρχιών στην παλαιστινιακή επανάσταση και τον αγώνα για επιστροφή, απελευθέρωση και ελευθερία.

http://www.pflp.ps/english/?q=united-we-will-fight-aggression-and-win-statement-

Δεν υπάρχουν σχόλια: