Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007

ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΤΩΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Την Κυριακή 06/11/05 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΜΕ.Ρ.Α. Πρέβεζας με θέμα την παρέμβασή στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

Η συζήτηση για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ανοίγει σε μια περίοδο έντονης αντεργατικής επίθεσης, φορολογικής αφαίμαξης των λαϊκών στρωμάτων και με μια αναθεωρημένη Κοινή Αγροτική Πολιτική σε βάρος της φτωχομεσαίας αγροτιάς. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί το μοχλό του αντιδραστικού συνασπισμού εξουσίας (κεφάλαιο- Ε.Ε.- Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ) με στόχο την πλήρη μετατροπή της καθημερινότητας μας σε πηγή κερδοφορίας.

Σε αυτή τη διαδικασία βάζουν πλάτη ο ΣΥΝ με τη λογική της διαχείρισης του συστήματος, συνεργαζόμενος με το πιο δεξιο ΠΑΣΟΚ της ιστορίας, αλλά και όσοι σπέρνουν αυταπάτες περί «κόκκινων» δήμων προς όφελος του λαού στα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος.

Μοναδική απάντηση στα προβλήματα της πλειοψηφίας των κατοίκων του νομού και των δήμων της Πρέβεζας μπορεί να είναι μια μαζική ανεξάρτητη παρέμβαση που θα συμβάλει στο να έρχονται καθημερινά στο προσκήνιο οι ανάγκες των «από κάτω», που θα αποκαλύπτει το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σαν τμήμα του κρατικού μηχανισμού και της Ε.Ε, που θα διεκδικεί δυναμικά τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας.

Μια παρέμβαση οποία δε θα είναι μια τεχνητή σύλληψη αλλά θα συμβάλει στην προσπάθεια μαχητικής έκφρασης ενός πολύμορφου δυναμικού αντίστασης και αξιοπρέπειας που αναπτύσσεται σε διάφορους χώρους και περιοχές της Πρέβεζας και θέλει να χαράζει μια δική του αγωνιστική προοπτική.

ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το ΜΕΤΩΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Πρέβεζας (ΜΕ.Ρ.Α.) το επόμενο διάστημα θα πάρει πρωτοβουλίες ανοιχτού διαλόγου, για μια αριστερή παρέμβαση στο νομό και τους δήμους.

Η τοπική επιτροπή του ΜΕ.Ρ.Α.

(Νέο Αριστερό Ρεύμα, ΕΚΚΕ,

ΕΕΚ, Οικολόγοι Εναλλακτικοί,

ανεξάρτητοι αριστεροί αγωνιστές)

Δεν υπάρχουν σχόλια: