Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2008

Η ΒΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ


ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ 4 ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ-ΦΑΞ: 24610 30668

http://www.seenerga.wordpress.com/ e-mail seenerga@otenet.gr

Κοζάνη 5/6/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση και πορεία των ηρωικών αγωνιστών κατοίκων του Αγ. Δημητρίου – Ρυακίου στην κεντρική πύλη του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, με τη συμμετοχή και εκατοντάδων πολιτών του Νομού Κοζάνης που συμπαραστέκονται στον αγώνα τους.
Παρά το άγριο χτύπημα ο αγώνας συνεχίζεται. Ούτε η καταστολή, ούτε ο αυταρχισμός, ούτε οι δικαστικές διώξεις μπόρεσαν να κάμψουν του αγωνιστικό ηθικό των αγωνιζομένων κατοίκων.
Όσοι «παράγοντες ανακάλυψαν» σήμερα τον ηρωικό τους αγώνα» πήραν την απάντηση από τον πρόεδρο του συλλόγου που άνοιξε την εκδήλωση διαμαρτυρία μπροστά στην κεντρική πύλη του ΑΗΣ, αλλά και από τους συγκεντρωμένους.
Χαιρετίζουμε τους αγωνιστές κατοίκους καθώς και όλους του εργαζόμενους του Νομού που δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν μαχητικά τον αγώνα ενάντια στην ανεργία και για άμεσα μέτρα για το περιβάλλον.
Το συνδικάτο μας καλεί του εργαζόμενους και τα μέλη του αύριο στις 11.30 πμ έξω από τα δικαστήρια που δικάζονται τρείς κάτοικοι της περιοχής και να στηρίξουν το αίτημα των κατοίκων να «δικαστούν οι πραγματικοί ένοχοι που είναι η Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ» και όχι οι αγωνιστές κάτοικοι.

ΟΛΟΙ (6/6/2008) ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΖΆΝΗΣ

ΩΡΑ 11.30 πμ

Η ΒΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: