Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για την επιτροπής ενάντια στην ακρίβεια

11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008





Η δομική κρίση του κοινωνικοοικονομικού συστήματος εξελίσσεται στην πλήρη έκτασή της. Γνήσιο γέννημα της ίδιας της απληστίας και αδηφαγίας του καπιταλισμού, αναδεικνύει τα συσσωρευμένα αδιέξοδα και επηρεάζει, εκτός από τα χρηματιστήρια, το βιοτικό επίπεδο του συνόλου των εργαζομένων και των λαϊκών μαζών διεθνώς.



Στη χώρα μας έρχεται να συμπληρώσει τα προβλήματα που έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία χρόνια και να εντείνει τις δυσμενέστατες επιπτώσεις του νεοφιλελευθερισμού στα λαϊκά εισοδήματα.



Ακρίβεια – Στασιμότητα των Μισθών – Ανεργία και Υποαπασχόληση – Φορολογική Επιδρομή, είναι τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζομένους. Σε αυτήν την κατεύθυνση, πιστεύουμε στην ανάγκη συγκρότησης μιας Επιτροπής Κοινωνικής Δράσης Ενάντια στην Ακρίβεια.



Στόχος να ενημερώσουμε τους εργαζομένους της περιοχής μας και την τοπική κοινωνία σχετικά, κόντρα στην κρατικοδίαιτη αστική προπαγάνδα, όπως επίσης και να συνδράμουμε στην οργάνωση των ταξικών αγώνων του εργατικού κινήματος – απεργίες, διαδηλώσεις – που έπονται.



Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα για τη συγκρότηση της ως άνω Επιτροπής, την ερχόμενη Τρίτη 14 Οκτώβρη 2008, στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.



Οι ζωές και οι ανάγκες μας πάνω από τα κέρδη τους.





ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ



ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: