Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΚΕΝΑΠ: ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Πλέον κανείς δεν κρύβει τις προθέσεις του. Η απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ για αύξηση της συμμετοχής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους ιμπεριαλιστικούς στρατιωτικούς μηχανισμούς πραγματοποιείται ωμά και απροκάλυπτα. Δεν είναι μόνο οι περισσότεροι από 6000 Έλληνες στρατιωτικοί που συμμετέχουν σε αποστολές εκτός συνόρων σε 15 χώρες ως ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ-ΟΗΕ-ΕΛΔΥΚ, με στόχο την επιβολή της καπιταλιστικής-ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας και την εξυπηρέτηση των αυτοτελών πολιτικό-οικονομικών συμφερόντων.

Είναι η συνολική συμβολή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που στηρίζουν οικονομικά-στρατιωτικά τις ντόπιες δυνάμεις των ταγματασφαλιτών (Ιράκ), που εκπαιδεύουν τις εθνικές και πολυεθνικές Μισθοφορικές ορδές του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Κιλκίς, είναι τέλος η ίδρυση και δράση του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής στη Σούδα (ΚΕΝΑΠ).

Σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός στενάζει κάτω από τη βαθιά καπιταλιστική κρίση, την ανεργία, λιτότητα, ακρίβεια καλείται με τους φόρους του να πληρώσει 24 εκατ. ευρώ για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του ΚΕΝΑΠ, ενώ κάθε χρόνο πρέπει να πληρώνει τουλάχιστον 200000 ευρώ για την συντήρηση του. Όχι μόνο ο ελληνικός λαός πληρώνει το ΝΑΤΟ, αλλά έχει στηθεί ένα βρωμερό παζάρι ελληνικών και ξένων πολυεθνικών εταιριών του θανάτου και των αντιπροσώπων τους προκειμένου να πάρουν κομμάτι από την πίττα των προμηθειών και των παραγγελιών.

Ο Ελληνικός λαός πληρώνει σε χρήμα και σε αίμα (αποστολή στρατευμάτων σε αποστολές εκτός συνόρων) ώστε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ τα καπιταλιστικά συμφέροντα (η μεταφορά ενέργειας μεταξύ Ανατολής – Δύσης), τα κέρδη των εφοπλιστών που για μια ακόμη φορά εμπλέκονται σε άδικους πολέμους, στην ληστεία των πλουτοπαραγωγικών πηγών των κατακτημένων περιοχών, αλλά και στο λαθρεμπόριο όπλων, στη μεταφορά επικίνδυνων τοξικών που πετούν αργότερα στις θάλασσες της Αφρικής και για να αναβαθμιστεί ο ιμπεριαλιστικός περιφερειακός ρόλος της αστικής Ελλάδας αναλαμβάνοντας χρέη Χωροφύλακα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως το Ισραήλ στη Μ.Ανατολή.

Με τις ψήφους της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ δημιουργήθηκε αυτό το «Κέντρο Αντιτρομοκρατικού Αγώνα». Εκπαιδευόμενοι σε ρεσάλτα και νηοψίες οι Μισθοφόροι του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, πραγματικοί ΠΕΙΡΑΤΕΣ, αποκαλύπτουν ότι «ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι το καλύτερο προπαγανδιστικό σλόγκαν της Νέας Καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής Εποχής.

Εμείς καλούμε σε μαζικούς αγώνες το αντιπολεμικό και εργατικό κίνημα εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Για να ανατρέψουμε «τους πολέμους τρομοκράτησης των λαών», τις αντεργατικές πολιτικές και να σταματήσουμε τους πολέμους που φέρνει η παγκόσμια επιβολή των Νόμων της Αγοράς και οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί. Να κλείσουν οι ξένες βάσεις, το ΚΕΝΑΠ και το Κέντρο Εκπαίδευσης Πολυεθνικών Επεμβάσεων στο Κιλκίς. Μπλοκάροντας τις Αγορές Όπλων.

Στεκόμαστε μαζί με τους διαδηλωτές του αντιπολεμικού κινήματος.

  • Παίρνουμε δύναμη και κουράγιο από τους σμηνίτες της 115ΠΜ στα Χανιά που καταδικάζουν την πολεμική εμπλοκή της χώρας μας και το ΝΑΤΟ, τις απαράδεκτες διαταγές που τους φέρνουν αντιμέτωπους με τους αντιπολεμικούς διαδηλωτές και όντας ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ δηλώνουν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ στους αγώνες.
  • Δηλώνουμε πιο αποφασισμένοι και προχωρούμε σε δημόσιο κάλεσμα για τη δημιουργία Κίνησης Υπεράσπισης του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό στις 4/11/2008 στη Νομική σχολή Αθηνών.
  • Απαντάμε θετικά στο Κάλεσμα της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης για την διοργάνωση Εβδομάδας Αντιπολεμικής Δράσης εναντίον των ιμπεριαλιστικών στρατιωτικών μηχανισμών ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ τον Απρίλιο 2009 (60 χρόνια ΝΑΤΟ), με αποκλεισμούς των ξένων βάσεων σε Άκτιο-Χανιά-Πολυεθνικό Κέντρο του Κιλκίς και Συλλαλητήρια.
  • Καλούμε τους Φαντάρους σε ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην Πορεία του Πολυτεχνείου.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια: