Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΟΚΤΩΒΡΗ, 11:00π.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ.

60 χρόνια κλείνει φέτος ο μεγαλύτερος εγκληματίας της ανθρωπότητας, το ΝΑΤΟ.

60 χρόνια δολοφονεί στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Ασία, στα Βαλκάνια, στη Λατινική Αμερική απειλώντας τις πόρτες όλων μας!

60 χρόνια με πολέμους, επεμβάσεις, χούντες και τρομοκρατία σε βάρος οποιουδήποτε σηκώσει το κεφάλι!


Σήμερα το ΝΑΤΟ, ως ηγεμονική στρατιωτική δύναμη επιβολής της παγκόσμιας καπιταλιστικής κυριαρχίας, οικοδομεί έναν νέο μεσαίωνα με το αίμα των λαών. Κύριος στόχος η αναπαραγωγή της εξουσίας του κεφαλαίου σε παγκόσμιο επίπεδο, ο έλεγχο κρίσιμων περιοχών και πηγών ενέργειας. Κι όλα αυτά με το τσάκισμα κάθε εργατικού, λαϊκού κινήματος αντίστασης οπουδήποτε και αν κάνει την εμφάνισή του.

Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, Νέες και Νέοι,

σήμερα μέσα στις συνθήκες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ύφεσης, της φτώχειας, της ανεργίας, της ελαστικοποίησης της εργασίας με οξυμμένους τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, αλλά και με μια νέα αφύπνιση των εργατικών και λαϊκών κινημάτων, το κεφάλαιο αναζητά διέξοδο με καινούργιες επεμβάσεις και πολέμους, με βάθεμα της εκμετάλλευσης.

Ε.Ε. και ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

Μέσα, όμως, στα ερείπια όλων των πολέμων του ΝΑΤΟ, καταρρέει και η εικόνα της «φιλειρηνικής» Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ουσιαστικά, συμμετείχε ενεργά σε όλους τους πολέμους. Οι αντιρρήσεις διαφόρων χωρών της Ε.Ε. σε διάφορες φάσεις των σημερινών και παλαιότερων πολέμων, δεν αποτελούν έκφραση της δήθεν «φιλειρηνικής» τους πολιτικής αλλά, πρόσκαιρο ελιγμό εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους για τα πετρέλαια και την επικράτηση στο μεταξύ τους ανταγωνισμό. Κύριο μέλημα τους ήταν και παραμένει ο ολοένα πιο αναβαθμισμένο ρόλος της Ε.Ε. στα πλαίσια της καπιταλιστικής διεθνοποίησης.

Όλα αυτά τα χρόνια, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις (δεξιές, κεντρώες, χούντα , ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Τζανετάκης, Zολώτα, ΠΑΣΟΚ και σήμερα ΝΔ) είναι συνένοχες στο παγκόσμιο έγκλημα του ΝΑΤΟ.

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ

Μία βάση με αναβαθμισμένο ρόλο στα πλαίσια της νέας δομής του ΝΑΤΟ

Το ΜΕΤΩΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΜΕ.Ρ.Α.) θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να ορθωθεί ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης, ρήξης και ανατροπής των κυβερνήσεων του πολέμου, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., της καπιταλιστικής διεθνοποίησης και βαρβαρότητας.

Με μια μαχητική εργατική αντιπολίτευση και με μια άλλη ανεξάρτητη αντικαπιταλιστική αριστερά που θα επαναθεμελιώνει την κομμουνιστική προοπτική στην εποχή μας.

ΜΕΤΩΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

(ΜΕ.Ρ.Α.)

(ΝΑΡ, ΕΚΚΕ, ΕΕΚ, Οικολόγοι Εναλλακτικοί και ανεξάρτητοι αγωνιστές)


Δεν υπάρχουν σχόλια: