Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΕΞΩ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ

Για μια ακόμη φορά η Αθήνα γίνεται το κέντρο συγκέντρωσης των εμπόρων του πολέμου καθώς από τις 7-11/10/2008 πραγματοποιείται η 15η Διεθνής Έκθεση Συμβατικών Αμυντικών Συστημάτων, η Defendory International 2008, στον εκθεσιακό χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Έμποροι του θανάτου, αντιπρόσωποι ξένων πολυεθνικών, ηγέτες κυβερνήσεων σε ρόλο πλασιέ των εταιρειών οπλικών συστημάτων συγκεντρώνονται σε αυτό το άθλιο παζάρι.

Η συμμετοχή στην Έκθεση είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη καθώς η κυβέρνηση της Ν.Δ. προχωρά στην υλοποίηση των τεράστιων εξοπλιστικών προγραμμάτων αξίας 25 δις ευρώ και ενώ η ελληνική πολεμική βιομηχανία αναβαθμίζεται διεθνώς.

Είτε με την παραγωγή δικών της οπλικών συστημάτων, είτε με την συμπαραγωγή με ξένες πολυεθνικές η ελληνική ιδιωτική και η ιδιωτικοποιημένη-μετοχοποιημένη πολεμική βιομηχανία διεκδικεί μερίδιο στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και των Αραβικών χωρών.

Η έκθεση αυτή είναι πραγματική πρόκληση για τα φιλειρηνικά συναισθήματα του λαού μας.

Η έκθεση αυτή είναι πραγματική πρόκληση για τους εργαζόμενους της χώρας μας που καλούνται να πληρώσουν νέους τεράστιους φόρους σε ένα περιβάλλον οικονομικής κρίσης, βαθιάς λιτότητας και πρωτόγνωρης ακρίβειας προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη των Ελλήνων και ξένων βιομηχάνων του ολέθρου. Ενώ περικόπτονται τα κονδύλια για μισθούς, παιδεία, υγεία, ασφάλιση και δημόσια υγεία.



Καλούμε το κίνημα των εργαζομένων και της νεολαίας να μπλοκάρει αγωνιστικά τους πολεμικούς εξοπλισμούς.

Να βάλει φραγμό στην πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στους αδίστακτους πολέμους και στις εισβολές του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.

Να βγει η Ελλάδα από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. Να κλείσουν οι βάσεις.



Καλούμε όλες τις αντιπολεμικές κινήσεις και πρωτοβουλίες

σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας

το Σαββάτο 11/10/2008 στις 12:00 μ.μ. έξω από το χώρο διεξαγωγής της έκθεσης.



Για αυτό το λόγο η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ απευθύνουν δημόσιο κάλεσμα και βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τις συλλογικότητες του Αντιπολεμικού και Αντιμιλιταριστικού κινήματος.



Σε αυτή την κατεύθυνση Συντονισμού της Κοινής Πάλης θέλουμε να συμβάλλει και η Σύσκεψη-Εκδήλωση που διοργανώνει η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ την Παρασκευή 10/10/2008 στις 7:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο ΜΑΧ (ΕΜΠ) με θέμα:



«Οι εξελίξεις στον Καύκασο.

Ποια η στάση του Αντιπολεμικού Κινήματος».



ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ



ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια: