Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, AVIDGOR LIBERMAN ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, ο πυρηνικός εφιάλτης της Μέσης Ανατολής που επιβάλλει με την ευλογία των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων καθεστώς Απαρχάιντ και εθνοκάθαρσης, υψώνει Τείχη του Αίσχους και εκτελεί αμάχους και παιδιά με απαγορευμένα όπλα διασποράς στέλνει αυτή την Τετάρτη τον υπουργό εξωτερικών του, Avidgor liberman, δηλωμένο φασίστα και ρατσιστή, για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου.
Στόχος, η σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ, η νέα ανάπτυξη οικονομικής-πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας, το μοίρασμα των πετρελαίων και του φυσικού αερίου μαζί με τις βάρβαρες ιαχές του πολέμου.
Στόχος, οι νέες συνεργασίες των ιμπεριαλιστικών αποστολών, η επέκταση των τειχών σε Γάζα και Έβρο, η κοινή εκπαίδευση των πραιτοριανών τους, ενάντια στον εσωτερικό εχθρό και σε όσους απειλούν την ιμπεριαλιστική τους μοιρασιά και επέκταση.
Το Ισραήλ του σύγχρονου απαρτχάιντ των φυλακισμένων της Γάζας, των δολοφονημένων παιδιών με τις σφεντόνες της Ράφα, συναντά την Ελλάδα του απαρτχάιντ της Κερατέας και των γκέτο των μεταναστών, των εκατοντάδων χιλιάδων απολυμένων και ανέργων, των ΜΑΤ, των ομάδων ΔΙΑΣ και της αντιτρομοκρατικής.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!
Καμιά συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ οργάνωση Πρέβεζας(συνιστώσα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια: