Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΤΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.


ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ(Τρίτη 17/3 εργατικό κέντρο) ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ, ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ(στη σύσκεψη συμμετείχαν κυρίως εργαζόμενοι).


ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ(Πέμπτη 19/3 ΤΕΙ) Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΡΑΦΗΚΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(στη σύσκεψη συμμετείχαν εργαζόμενοι και φοιτητές)


ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ(Πέμπτη 19/3) ΕΓΙΝΕ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΘΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ Κ.ΑΝ (Κομμουνιστική Ανανέωση). ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΕΜΒΗΚΑΝΕ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ(στη σύσκεψη συμμετείχαν εργαζόμενοι και φοιτητές).


ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ , ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ.


ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

2 σχόλια:

Lucky Archer - Lakis Velotris είπε...

Πως θες να βρουν δουλειά τα ελληνακια; Ποιος θα τους προσλάβει; Δεν αλλάζουν ρούχα, βρωμάν σκόρδο, μεθύσι, φασολοκλαναδα και απλυσιά - αφού μεχμετράγοι σας δεν αφήνουν το ένα φύλο να πλήνη εσώρουχα άλλου και τα πετάνε αν τι να τα πλύνουν μα είναι τσιγκούνηδες. Τόσο βρωμάνε που κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά - αφού μεχμετράγοι σπηλαιοκτήνοι φουβουν μπάνιο. Γελούν βρόντα. Γυαλίζουν μίσος τα μάτια τους σαν μουσουλμάνοι. Μαθαίνουν τυπικά χωρείς να καταλαβαίνουν. Απατούν oλλα τα διαγωνίσματα. Δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν γιατί τους μπερδεύουν τα μάγια της γιαγιάς. Κλέβουν μολυβί μέχρι πληκτρολόγιο από τον αφεντικό. Κοιμούνται στη δουλια αφού γλεντουσαν όλο βραδύ. Νομίζουν ότι ξεγελάν τύπους και κομπλεκτικους. Συμμορφώθηκαν μαυρακια και έγιναν πρόεδροι, μα Έλληνες αγενής, ανεύθυνοι, στενοκέφαλοι παν πίσω. Αθηνοτυποσπιουνιές έναντι Ιάκοβο εις Λιγονέρι τιμωρούντε με ανατούρκευση Θράκης

ΜΕΡΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είπε...

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ