Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ HTAN Η ΑΡΧΗ - ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


Το Νέο Αριστερό Ρεύμα (ΝΑΡ) και η νεολαία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ν.ΚΑ) χαιρετίζουν τους χιλιάδες εργαζόμενους που απήργησαν και συμμετείχαν στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις- διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι με τη συμμετοχή τους είπαν ένα πρώτο μεγάλο ΟΧΙ στην πολιτική κυβέρνησης- Ε.Ε.- κεφαλαίου που προωθεί την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τη μείωση των συντάξεων, τον περιορισμό των βαρέων και ανθυγιεινών και την ενοποίηση των ταμείων «προς τα κάτω».

Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, Νέες και Νέοι,

Για να ανατραπεί η κυβερνητική επίθεση πρέπει να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα. Να μην αφήσουμε τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ να πάει με τις πλάτες των εργαζομένων σε έναν νέο «κοινωνικό διάλογο».

Με συνεδριάσεις των Δ.Σ., με γενικές συνελεύσεις, με συντονισμό σωματείων και επιτροπές αγώνα αποφασίζουμε απεργία μέσα στο Γενάρη οικοδομώντας μια ΝΕΑ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ που θα είναι ικανή όχι μόνο να ανατρέψει την αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική αλλά και να διεκδικήσει την καλυτέρευση της ζωής μας.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Ο πλούτος αυτής της κοινωνίας μας ανήκει. Πρέπει να υπερασπίσουμε το δικαίωμα μας στη δουλειά και στην κοινωνική ασφάλιση.

1.400 ΕΥΡΩ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ.

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ «ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ.

ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ

νεολαία ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: