Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

ΟΛΟΙ 3 – 1 ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΒΟΥΛΗ – Ε.Ε., ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ & ΙΣΡΑΗΛ

ΣΤΙΣ 3μ.μ. ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΡΑΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΒΟΥΛΗ – Ε.Ε., ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ & ΙΣΡΑΗΛ


Μέτωπο Ριζοσπαστικής Αριστεράς – ΜΕ.Ρ.Α.

Να σταματήσουμε το δολοφονικό χέρι του Ισραήλ!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!


Η επιχείρηση γενοκτονίας που έχει εξαπολύσει το σιωνιστικό Ισραήλ ενάντια σε κατοικημένες περιοχές, ισοπεδώνοντας σπίτια και δημόσια κτίρια, δολοφονώντας πάνω από 400 και τραυματίζοντας περισσότερους από 2 χιλιάδες άμαχους άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά στο αποκλεισμένο εδώ και χρόνια από αέρα, στεριά και θάλασσα στρατόπεδο συγκέντρωσης της λωρίδας της Γάζας, δεν αποτελεί μόνο στυγερή επανάληψη μιας πολιτικής Ολοκαυτώματος για την ολοκληρωτική υποταγή του ηρωικού παλαιστινιακού λαού. Είναι μια δολοφονική πολιτική που έχει την πλήρη και κυνική υποστήριξη απ’ τη μεριά των ΗΠΑ, την ανοχή της ΕΕ, αλλά και μιας σειράς αντιδραστικών αραβικών κυβερνήσεων στην προσπάθειά τους να επιβάλλουν με τη φωτιά και το σίδερο τη χρεοκοπημένη πολιτική τους για μια «Νέα Μέση Ανατολή» σε συνθήκες χρεοκοπίας και ολόπλευρης κρίσης όχι μόνο της αμερικάνικης υπερδύναμης αλλά και του ιμπεριαλιστικού συστήματος στο σύνολό του. Αποτελεί ενθάρρυνση και προετοιμασία για νέους τυχοδιωκτικούς πολέμους και επεμβάσεις σε όλη την περιοχή, που περιλαμβάνει το Λίβανο, τη Συρία, το Ιράν, το Αφγανιστάν αλλά και συνολικότερα την Αν. Μεσόγειο και τα Βαλκάνια κλιμακώνοντας έτσι τις απειλές και για την παγκόσμια ειρήνη.

Απόλυτα ευθυγραμμισμένη με την πολιτική των ΗΠΑ και της ΕΕ, παρά τα κροκοδείλια δάκρυα και τις «ανθρωπιστικές αποστολές» φαρμάκων, η κυβέρνηση της Ν.Δ. που εισήγαγε μαζικά από το Ισραήλ δακρυγόνα και ασφυξιογόνα για να καταπνίξει την πρόσφατη νεολαιίστικη εξέγερση, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ με την πολιτική των ίσων αποστάσεων που τηρούν απέναντι στο θύτη και στο θύμα, τους δολοφόνους σιωνιστές και την νόμιμα εκλεγμένη παλαιστινιακή κυβέρνηση της Γάζας, δεν κάνουν άλλο απ’ το να ενθαρρύνουν τα εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού λαού αλλά και τα γενικότερα ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή.

Μοναδική διέξοδος και ελπίδα για το λαό της Παλαιστίνης και όλους τους λαούς της περιοχής, για την απόκρουση του νέου ιμπεριαλιστικού – καπιταλιστικού μεσαίωνα και της πρωτοφανούς βαρβαρότητας που μας ετοιμάζουν, είναι οι ίδιοι οι λαοί μαζί και ο ελληνικός λαός και η νεολαία που ξεσηκώθηκαν για το φόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που καταδίκασαν μαχητικά τη δολοφονική επίθεση κατά της συνδικαλίστριας Κωσταντίνας Κούνεβα να ξανακατεβούν στους δρόμους και να απαιτήσουν.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
ΝΑ ΑΘΩΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΧΜΕΤ ΤΖΟΥΜΑ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 – 1

ΣΤΙΣ 3μ.μ. ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΟΡΑΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ – ΒΟΥΛΗ – Ε.Ε., ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΠΑ & ΙΣΡΑΗΛ

_________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: