Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση της κυβέρνησης της ΝΔ στους διαδηλωτές στην Λευκίμμη Κέρκυρας που άφησε πίσω της μια νεκρή και την αγρία καταστολή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας των ανέργων στο Άγιο Δημήτριο Κοζάνης. Ενώ όλα δείχνουν πως την ίδιο έργο θα επαναληφθεί και στο Ελληνικό στην περιοχή μας.

Η αλητεία και η τρομοκρατία της κυβέρνησης της δεξιάς, των δήμαρχων και νομαρχών τους έχει ξεπεράσει τα όρια και δεν σέβεται τίποτε , όπως έδειξε και η περίπτωση της μεθόδευσης στην μεταφορά του ΚΤΕΛ στην Παπανδρέου.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους δίκαιους αγώνες των κατοίκων στην Λευκίμμη, των κατοίκων στο Ελληνικό των ανέργων στο Άγιο Δημήτριο Κοζάνης και των κατοίκων στην οδό Παπανδρέου.

Θεωρούμε πως είναι στο χέρι του αγωνιζόμενου ελληνικού λαού να σταματήσει με όλα τα μέσα την δολοφονική επίθεση της κυβέρνησης των ιδιωτικοποιήσεων , της φτώχειας, και της ανεργίας.

Καλούμε όλες τις αριστερές, προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις να συγκροτήσουν ένα ενωτικό και μαχητικό μέτωπο αγώνα που θα συντονίσει και θα οργανώσει τον αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση της φαυλότητας και της τρομοκρατίας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Σχετικό φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: