Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι ΒΙΛΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ


Την ώρα που οι ορδές της κρατικής καταστολής και τα «μπουκωμένα» ΜΜΕ του Μνημονίου προσπαθούν να καταστείλουν κάθε αντίδραση και να τρομοκρατήσουν λαό και νεολαία, εισβάλλοντας στη Βίλα Αμαλίας και σε άλλες καταλήψεις στέγης, άλλες πραγματικές βίλες των βορείων και νοτίων προαστίων κάνουν πάρτι! Όχι δεν θα βρείτε τα κέρδη τους σε στικάκια (έστω και μετά από δύο-τρία χρόνια), αλλά θα δείτε τη νόμιμη φοροαπαλλαγή και τις φοροελαφρύνσεις προς τη «συμπαθή τάξη» των μεγαλοεπιχειρηματιών να κατοχυρώνονται στο φορολογικό τερατούργημα φαστ τρακ, που ψήφισε προχθές η Βουλή, εν μέσω κραυγών για την «ανομία» των καταλήψεων.
Ε, βέβαια, γι’ αυτό υπάρχει η Βουλή, για να μετατρέπει τα αρπαχτικά συμφέροντα του κεφαλαίου σε νόμο και το δικαίωμα στην αντίσταση σε παρανομία. Την ίδια ώρα οι εγκάθετοι και οι γκαουλάιτερ της Μέρκελ και του ΣΕΒ προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα υπέρ της κυβέρνησης Σαμαρά, πουλώντας φύκια για σταθερότητα και ανάπτυξη. Πρέπει να είναι κανείς είτε τελείως τυφλός, είτε τελείως κυνικός, για να μη δει τη θλιβερή ελληνική πρωτιά στην ανεργία. Με 27% είμαστε οι πρώτοι, σε όλη την Ευρώπη! Πάνω από 1.300.000 καταγεγραμμένοι άνεργοι, χώρια όσοι δεν υπολογίζονται. |Πόση δυστυχία έχει προκαλέσει η καπιταλιστική κρίση και τα Μνημόνια! Το 22%του πληθυσμού έχει πέσει ήδη σε απόλυτη φτώχεια από το 2011, ενώ το 28% δεν μπορούσε να πληρώσει λογαριασμούς. Το 2013 θα είναι στην ίδια ρότα, με 4,5% ύφεση που προβλέπει το ινστιτούτο των βιομηχάνων (ΙΟΒΕ). Βλέποντας αυτή την κατάσταση, η άθλια συγκυβέρνηση κινητοποιεί όλους τους μηχανισμούς κρατικής καταστολής και ιδεολογικής χειραγώγησης, πιέζοντας το κίνημα σε σιωπή και την Αριστερά σε ενσωμάτωση.
Όταν πάνω στον λαό εξασκείται η πιο απροκάλυπτη βία, είναι απαράδεκτο κόμματα που αναφέρονται στην Αριστερά (και μάλιστα στη μεγάλη «κυβερνητική ανατροπή»), να καταδικάζουν γενικά τη βία, την ανομία και να εμφανίζονται ως κόμματα των νοικοκυραίων. Η εργατική λαϊκή οικογένεια στενάζει και τη δίκαιη και ώριμη οργή της, που θα μετατραπεί σε συνειδητό, πολιτικό, μαζικό και μαχητικό κίνημα δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει.
13 Γενάρη 2013
ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ (Ν.Α.Ρ.)
συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: