Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ


Η κυβερνητική διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗΣ Α.Ε. αποφάσισε ύστερα από το κλείσιμο του εργοστασίου από τους κτηνοτρόφους να δεχθεί τη συντονιστική επιτροπή αγώνα κτηνοτρόφων για να συζητήσει εκ νέου το θέμα των τιμών του γάλακτος.

Η κίνηση του Δ.Σ. της ΑΤΕ αποτελεί ξεκάθαρο αντιπερισπασμό ενάντια στους μαζικούς αγώνες του τελευταίου διαστήματος των κτηνοτρόφων.

Το Δ.Σ. της ΔΩΔΩΝΗΣ αποτελεί μακρύ χέρι της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στόχο έχουν τη διάλυση της φτωχομεσαίας αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής και την πλήρη καπιταλιστικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ μέσω της παράδοσής της στο χρηματιστήριο και στο καρτέλ γάλακτος.

Κτηνοτρόφοι της Ηπείρου,

Οι ενωτικοί αγώνες σας είναι μονόδρομος. Υπερασπισθείτε με κάθε τρόπο τις διεκδικήσεις σας και τις κινητοποιήσεις των τελευταίων δύο μηνών.

Απομονώστε όλους αυτούς που έρχονται και σας «χτυπάνε την πλάτη», τάχα για το δίκιο των αιτημάτων σας ενώ όλα αυτά τα χρόνια στηρίζανε και στηρίζουν τις πολιτικές των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Απομονώστε τους γραφειοκράτες του ΠΑΣΥ (ΚΚΕ), οι οποίοι βλέποντας ότι δεν ελέγχουν τον αγώνα σας, την ώρα που έχετε κλείσει το εργοστάσιο στα Γιάννενα κουβαλάνε τις κομματικές τους δυνάμεις από Κατερίνη- Θεσσαλία στην Άρτα (την ίδια μέρα), αντί να πραγματοποιήσουν κατάληψη στις γαλακτοβιομηχανίες της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. (Δυστυχώς κάποιοι έχουν «γοητευτεί» από τα γαρύφαλλα που αντάλλασαν την προηγούμενη δεκαετία με την αστυνομία).

Κτηνοτρόφοι της Ηπείρου,

ο αγώνας σας πρέπει να συνεχιστεί με καταλήψεις σε Περιφέρειες, Νομαρχίες, Τράπεζες και με πανελλαδικό αποκλεισμό όλων των γαλακτοβιομηχανιών, για να πάρετε τις τιμές που πρέπει για να ζήσετε με αξιοπρέπεια από τη δουλειά σας.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΔΩΔΩΝΗ

ΜΕΤΩΠΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΜΕ.Ρ.Α. ΗΠΕΙΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: