Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Η κυβέρνηση του Γιώργου Τσολάκογλου ανακοίνωσε τα νέα βάρβαρα μέτρα. Στο τέλος θα επιδιώξουν να μας πουλάνε και το αέρα που αναπνέουμε. Το ελληνικό κεφάλαιο και το πολιτικό του προσωπικό (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-πρώην αποτυχημένοι πρωθυπουργοί και υπουργοί) προχωρά μέσω της Ε.Ε και του ΔΝΤ στην εκτέλεση των δικαιωμάτων μας. Οι πολυεθνικές, οι τράπεζες και ο ΣΕΒ κάνουν πάρτυ , οργανώνοντας πλιάτσικο στις ζωές μας. Όλοι μας καλούνε να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, αφού η αγορά θέλει αίμα.

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ- ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝ
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΝΑ ΕΠΑΝΑΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Κανένας δεν μπορεί πλέον να παραμυθιάζεται ότι μπορεί να την βολέψει και ότι θα την βγάλει καθαρή. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Απέναντι στους εαυτούς μας, τις ζωές μας, την αξιοπρέπεια μας, τους συναδέλφους μας και τα παιδιά μας. Με τα μέτρα που ανακοίνωσαν θα μας βυθίσουν στην φτώχεια και τη μιζέρια. Θα γίνουμε εργαζόμενοι-άνεργοι- συνταξιούχοι χωρίς δικαιώματα και θα είναι κράτος-εργοδότες χωρίς υποχρεώσεις. Δεν θα σταματήσουν εδώ, θα συνεχίσουν με την ίδια ένταση. Το δίλημμα λοιπόν τίθεται ορθά κοφτά σε όλους μας:

ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ή ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.


ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΕΠΑΝΑΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ 45% ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ(1400 κατώτερο μισθό)-ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ. ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ –ΥΓΕΙΑ.

Να πάνε να βρούνε τα λεφτά από αλλού. Αν σταματήσουμε να πληρώνουμε τους λογαριασμούς και τις δόσεις δανείων τι θα κάνουνε; Στάση πληρωμών- μαζική ανυπακοή με απεργίες, συνελεύσεις και καταλήψεις για να γίνουν τα όνειρα μας εφιάλτες τους. Μπορούμε να παράγουμε, μπορούμε να αποφασίζουμε τι θα παράγουμε και πως θα το παράγουμε αλλά και να μοιράζουμε τον παραγόμενο πλούτο με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Δεν έχουμε ανάγκη τους καπιταλιστές και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ. Αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης για να ραγίσει η αστική κυριαρχία και να ανοίξει ο δρόμος της κοινωνίας των ελεύθερα συνεταιρισμένων παραγωγών της σοσιαλιστικής οργάνωσης της παραγωγής και της εργατικής δημοκρατίας.

ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ
γραφείο περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδος
(οργάνωση που συμμετέχει στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια: